De gemeente Katwijk is op zoek naar het burgemeesterschap nu oud-burgemeester Wienen naar Haarlem is vertrokken. De organisatie van het Katwijkse Haringrockfestival heeft hun bevriende nachtburgemeester René Bom daarom om raad gevraagd.

Heeft Katwijk nu misschien ook een nachtburgemeester nodig? Binnenkort verschijnt er een video interview met René Bom op het Youtubekanaal en de Facebookpagina van Haringrock. Bom is beter bekend als Mister Parkpop, en nog beter bekend als de Nachtburgemeester van Den Haag. Een publiek figuur met een enorme kennis van muziek en passie voor festivals en zijn stad. Bom herkent de ontwikkeling die Katwijk momenteel doormaakt op het gebied van popmuziek en cultuur. Zijn advies: stel een nachtburgemeester aan die dient als spreekbuis!

Een Nachtburgemeester heeft alle formele en informele contacten, regelt sponsoring en promotie. Daarbij legt hij de contacten en is laagdrempelig benaderbaar voor omwonenden. All in one dus. De groeipijnen die Katwijk nu mogelijk nog ervaart, zoals bijvoorbeeld bij grote festivals als Haringrock, neem je hiermee weg. Een nachtburgemeester dient tevens als marketingproduct voor de gemeente.

Ton Frissen, organisator Haringrock

Foto: Frissen in gesprek met Haagse nachtburgemeester Bom

Comments

comments

DELEN