Vaak gebruiken we de maand december om goede voornemens te maken voor het nieuwe jaar. Vaker sporten en gezonder gaan eten staan bij veel mensen hoog op het lijstje.

Welzijnskwartier organiseert in veel sportaccommodatie en wijkcentra sport- en beweegactiviteiten voor ouderen. Speciaal als u iets ouder bent en uw wilt graag met leeftijdsgenoten blijven sporten in de sportzaal of gewoon bewegen in het wijkcentrum, dan zijn onze beweeggroepen precies iets voor u.  Soms wat fanatieker in de sportzaal, soms lekker rustig bewegen in het wijkcentrum, maar wel alle aandacht voor alle spiergroepen. Er is zeker een passende groep bij u in de buurt! Voor jonge senioren maar ook tot op hoge leeftijd kunt u meedoen. Immers fit zijn en fit blijven levert heel veel energie op in het dagelijks leven.

In de maand januari kunt u vrijblijvend kennis maken met onze beweegactiviteiten zoals seniorensport, bewegen op muziek, volksdansen, country linedansen en ‘Meer Bewegen voor Ouderen’. U hoeft zich nog niet op te geven en doet gewoon lekker mee in deze maand.  Vindt u het leuk om een spelletje volleybal te spelen of wat fanatiek te sporten, kom dan naar één van de seniorensportgroepen.  Wilt u liever uw spieren losmaken op muziek, kom dan naar de beweegactiviteiten op muziek. En bent u al meer op leeftijd, dan kunt u kennismaken met gym (MBvO) voor ouderen. De docent biedt u vanuit de stoel allerlei bewegingen aan om uw gewrichten soepel te houden en uw spieren te versterken, zodat u de dagelijkse dingen makkelijker kunt blijven doen.

In diverse locaties en onder begeleiding van sportdocenten worden de lessen wekelijks aangeboden. Na afloop van onze lessen kunt u gezellig blijven om gezellig een kopje koffie of thee te drinken. Is er een activiteit die precies bij u past na de eerste kennismaking, dan kunt u lid worden voor een kleine bijdrage per maand.

Meer info over locaties, datum en tijd: https://www.welzijnskwartier.nl/

Bent u nieuwsgierig en wilt u nu al uw goede voornemens waar maken, kom dan de eerste paar keer vrijblijvend  meedoen. Staat uw moment of dag  er niet  bij, neem dan contact op met Saskia Koster via mail saskiakoster@welzijnskwartier of telefonisch 071 – 4033323.

Comments

comments

DELEN