KATWIJK – De omgevingsvisie beschrijft de toekomst van Katwijk. Het document is met hulp van veel Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers ontstaan.

De omgevingsvisie is nog niet helemaal uitgewerkt. Er staan nog geen concrete plannen in. We kunnen er nu nog niet mee aan de slag op straat, in de buurt of in de wijk. Om die slag te maken, hebben we de hulp, inbreng en meningen van Katwijkers, Rijnsburgers en Valkenburgers nodig. De komende jaren gaan we daarom opnieuw een beroep op je doen.

Leeswijzer omgevingsvisie
In de omgevingsvisie lees je hoe we de komende jaren willen omgaan met de ontwikkelingen die op ons afkomen.

Omgevingsvisie Katwijk (pdf, 20 MB)
Een korte leeswijzer:

Hoofdstuk 2: geeft antwoord op de vraag hoe de gemeente er nu voorstaat
Hoofdstuk 3: beschrijft hoe de dromen en ambities van de gemeente eruit zien
Hoofdstuk 4: geeft weer hoe we die dromen en ambities waar kunnen maken
Omgevingsvisie: de eerste stap naar het invoeren van de Omgevingswet
De omgevingsvisie is het begin van de omgevingswet. De omgevingswet biedt volop kansen voor gemeenten om mee te denken en mee te doen in plaats van regels bepalen en controleren of de regels goed worden nageleefd. We kijken daarbij ook buiten onze gemeentegrenzen: naar onderwijsinstellingen, andere overheden, grote bedrijven en regionale samenwerkingen.

Comments

comments

DELEN