KATWIJK – De Katwijkse StemWijzer is al ruim 9.000 keer ingevuld. Inwoners van Katwijk gebruiken daarmee veel vaker de StemWijzer dan inwoners van andere gemeenten. Omgerekend gaat het hierbij om 18 procent van de kiesgerechtigden. In andere gemeenten heeft op dit moment ruim 11 procent de StemWijzer ingevuld.

De StemWijzer is hier te vinden

Taalcafé geeft StemWijzer goede beoordeling
Afgelopen week hebben ruim 40 bezoekers van het Taalcafé in de bibliotheek in de Hoornes de StemWijzer Katwijk ingevuld. Uit hun reacties blijkt dat de StemWijzer op een laagdrempelige manier informatie geeft aan kiezers. De StemWijzer bevat 30 stellingen. Beantwoording kan met ‘eens’, ‘oneens’ of ‘geen van beide’.

Stemmen
Stemmen kan op 21 maart bij één van de 34 stembureaus in onze gemeente. Ze zijn open van 07.30 tot 21.00 uur. Speciaal voor deze verkiezingen is er ook een stemboot, de River Queen in de Zwaaikom. Deze is open van 10.00 tot 19.00 uur.

Comments

comments

DELEN