FOTOPR

KATWIJK – De officiële opening van het nieuwe zwembad Aquamar is op 6 juli. Dat heeft de gemeente bekend gemaakt.

Aan de buitenkant is er niet veel activiteit te zien maar binnen wordt er hard gewerkt. De afbouw, zoals het vele tegelwerk van de 3 baden, verloopt voorspoedig. Ook de centrale hal, horeca en kantoren krijgen al vorm. Zodra de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden klaar zijn, wordt begonnen met het vullen van de baden, het op kwaliteit brengen van het badwater en het inregelen van alle installaties. Voor een zwembad is het testen en proefdraaien van groot belang en daarom wordt daar dan ook ruim de tijd voor genomen. Als het bad in gebruik wordt genomen moet alles goed werken en vooral veilig zijn.

Sloop oude zwembad
Na opening gaat de gemeente aan de slag met de sloop van het oude zwembad. Daarna kan de definitieve inrichting van het buitenterrein worden aangepakt.

Officiële opening op 6 juli
De officiële opening van het nieuwe zwembad is op 6 juli. Hierbij is rekening gehouden met voldoende speelruimte om er zeker van te zijn dat het zwembad echt klaar is.

Comments

comments

DELEN