FOTOMarc Wonnink / RTV Katwijk

NOORDWIJK – In het centrum van Noordwijk is maandagavond brand uitgebroken. Het vuur zou zijn ontstaan in een opslag achter een beddenwinkel in de Hoofdstraat. Daarbij zou ook explosie gehoord zijn, meldt onze verslaggever ter plaatse. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De brandweer van Rijnsburg is, net als andere korpsen uit de regio, ter plaatse om de Noordwijkse brandweer te assisteren.

Een restaurant in de Hoofdstraat is ontruimd, meldt een woordvoerder van de brandweer aan mediapartner Omroep West. Ook zouden bewoners van enkele omliggende woningen worden geëvacueerd.

De brandweer zegt dat de brand is zijn ontstaan in een technische ruimte, waardoor een gasbrand is ontstaan. Gasbedrijf Liander is onderweg om het gas af te sluiten. De brandweer houdt tot die tijd de brand onder controle.

Vanwege de brand is een deel van het Noordwijkse centrum afgesloten.

Comments

comments

DELEN