KATWIJK – De dames 1 van Grasshoppers worden vanavond gehuldigd in het gemeentehuis, met als apotheose de roemruchte balkonscène.

Er is nog plek genoeg en daarom is het tijdstip van 21.15 uur zo gekozen dat ook het mannenteam erbij kan zijn. Moeten ze wel de finale om 17.00 uur van de Promotiedivisie te Zwolle winnen.

De mogelijkheid bestaat dat v.v. Katwijk zaterdag kampioen wordt in Tiel. Dat is afhankelijk van eigen resultaat en dat van concurrent Kozakken Boys. Mocht dat scenario uitkomen dan is de verwachting dat zij om ongeveer 20.30 uur worden ontvangen.

Solar-systemen Grasshoppers heeft afgelopen woensdag in Bemmel een uitstekend seizoen bekroond met de landstitel. In een fantastische (Katwijkse) ambiance in sporthal De Schaapskooi en gesteund door vele meegereisde supporters, won de ploeg van Driessen/vd Vuurst/Mens de 4e wedstrijd tegen Lekdetec met 55-66. Daarmee kwam de best-of-five serie op een beslissende 3-1 voorsprong.

Comments

comments

DELEN