KATWIJK – De Tweede Divisie krijgt dan toch op de laatste speeldag een kraker van jewelste. Een rechtstreekse confrontatie tussen de nummer 2 Kozakken Boys en de nummer 1 Katwijk. De kaarten voor de wedstrijd zijn inmiddels uitverkocht. Katwijk supporters kunnen donderdagavond van 19.30 uur tot 21.15 uur in de kantine op sportpark De Krom terecht voor de laatste 800 kaarten.

Tijdens de voorverkoop ontvang je een buskaartje. Dat buskaartje kun je zaterdag in de bus omruilen voor het entreekaartje voor de wedstrijd. De bussen vertrekken zaterdag om 13.00 uur.

Katwijk was afgelopen zaterdag zeer dichtbij de titel. Helaas voor de Katwijkers lijkt men juist in deze cruciale fase niet over de juiste vorm en het nodige geluk te beschikken. Aanstaande zaterdag krijgt Katwijk opnieuw de kans om zich te kronen tot kampioen.

Comments

comments

DELEN