KATWIJK – Op woensdagavond 5 juni nodigt Katwijk Marketing B&B-eigenaren, aanbieders van zomerhuizen & appartementen en andere logiesverstrekkers uit voor een informatiebijeenkomst. Op het programma staat een presentatie van Booking.com over hoe de Katwijkse aanbieders van overnachtingsplekken een groter aantal boekingen kunnen realiseren.

Tweede keer
Bijna precies een jaar geleden nodigde de marketingorganisatie dezelfde groep al eerder uit. Toen gaf Koninklijke Horeca Nederland inzicht in actuele vakantietrends. Ook deze keer worden de trends belicht. Maar er is meer aandacht voor wat Katwijkse aanbieders kunnen doen om op de nieuwste ontwikkelingen in de branche in te spelen.

Sinds maart 2017 werkt Katwijk Marketing nauw samen met het boekingsplatform Booking.com. Bij Booking.com verbinden ze reizigers aan ’s werelds grootste aanbod van accommodaties; van appartementen, vakantiehuizen en B&B’s bij gezinnen tot 5-sterrenresorts. Van een kleine Nederlandse startup is Booking.com uitgegroeid tot een van ’s werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen. Aan de hand van data-analyses en lokale aanwezigheid in de markt heeft Booking.com de kennis van trends en ontwikkelingen van de toeristische sector. Deze kennis delen zij graag met de Katwijkse accommodaties.

Na een algemene presentatie van zo’n drie kwartier is er ruimte voor individuele vragen. De aanbieders kunnen dan met een van de aanwezige accountmanagers van Booking.com om de tafel om te bekijken wat er met hún online vermelding zou moeten gebeuren om het aantal gasten te verhogen. Natuurlijk is er ook ruimte om met elkaar na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in het Dorpskantoor De Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg. De avond duurt van 19.00 tot uiterlijk 21.30 uur, de toegang is gratis.

Aanmelden vooraf is gewenst, dit kan bij Annemarie Guijt via info@katwijkmarketing.nl of 071 – 303 07 07.

Comments

comments

DELEN