RIJNSBURG – Jaap Bleichrodt is op 84-jarige leeftijd overleden. Bleichrodt is in het verleden zowel speler van het eerste elftal als bestuurslid van Rijnsburgse Boys geweest.

Rijnsburgse Boys meldt het overlijden van hem op de website.

Op 16-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. Met enkele onderbrekingen speelt hij aanvankelijk in het eerste elftal tot en met seizoen 1962-1963. Aan het einde van seizoen 1964-1965 maakt hij nog even kort zijn opwachting in het eerste, wanneer door toedoen van blessures een beroep op hem wordt gedaan.

Van 1961 tot 1966 is Jaap Bleichrodt bestuurslid geweest. Hij vervulde de functie van tweede penningmeester. Begin jaren negentig heeft Bleichrodt nog een rol gespeeld in het verder professionaliseren van de vereniging, door de structuur van de vereniging door te lichten. Daarnaast is hij nog bestuurslid geweest van de Stichting Sponsorgroep Rijnsburgse Boys.

Op de najaarsledenvergadering van 2017 werd Jaap Bleichrodt gehuldigd en kreeg hij een gouden speld voor het 70-jarig lidmaatschap van Rijnsburgse Boys.

Comments

comments

DELEN