Zaterdag 19 mei 2018 – Katwijk – Afgelopen zaterdag ondertekenden Mart Vergouwen (voorzitter van VV Katwijk) en Erik Versnel (directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk) een vernieuwde  samenwerking. Rabobank Leiden-Katwijk verbindt zich wederom voor een periode van drie jaar aan VV Katwijk.

De sfeer bij “Sportpark de Krom” was ontspannen. Ondanks de spannende wedstrijd die om 18:00 van start ging. Een vliegende start van VV Katwijk gaf al gauw een voorsprong; 1-0 Mengerink. Echter, de wedstrijd ging helaas verloren; 1-2 voor Koninklijke HFC. En dus wordt het kampioenschap in de tweede divisie op de laatste speeldag in een rechtstreeks duel tussen Kozakken Boys en VV Katwijk uitgemaakt. Een duel om naar uit te kijken!

Samen de leefomgeving versterken
Clubs spelen een steeds belangrijkere sociaal-maatschappelijke rol in de omgeving. De accommodatie heeft niet alleen de functie van clubhuis voor leden, maar biedt tevens mogelijkheden voor andere relevante activiteiten. Zo werkt VV Katwijk samen met Welzijnskwartier en organiseren zij verschillende maatschappelijke activiteiten bij Sportpark “De Krom”. Iedere dinsdag- en donderdagavond opent “Eetkamer de Krom” haar deuren en kunnen mensen uit de buurt komen eten voor een klein bedrag. De vrijwilligers die helpen in de bediening en in de keuken zijn mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Op deze manier kunnen zij werkervaring opdoen en het gat in hun CV dichten.

Rabobank gelooft in de kracht van voetbalverenigingen
Erik Versnel gelooft in de kracht van voetbalverenigingen in de regio. “Voetbalverenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar”,  geeft hij aan. “De regio Leiden-Katwijk telt ruim 20 voetbalverenigingen met meer dan 15.000 leden. Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. Als Rabobank helpen we VV Katwijk graag om hun ambities waar te maken, in het verlengde met de missie van onze bank: ‘Growing a better world together’.

Comments

comments

DELEN