KATWIJK – Het openbare gebied rondom het winkelcentrum Hoornesplein is verouderd en moet nodig opgeknapt worden om het parkeren en de uitstraling van het gebied te verbeteren.

In maart dit jaar heeft de gemeenteraad geld beschikbaar gesteld om een ontwerp voor de openbare ruimte te laten maken. Als het ontwerp klaar is, wordt aan de gemeenteraad gevraagd om geld beschikbaar te stellen voor de uitvoering van het plan.

Een ontwerpbureau gaat het ontwerp maken en wil graag de omgeving hierbij betrekken. Tijdens de eerste informatieavond zal een medewerker van dit bureau uitleggen hoe het proces van het ontwerp gaat verlopen en wordt aan de aanwezigen gevraagd of zij deel willen nemen aan de klankbordgroep.

De informatieavond is op 22 mei om 19.30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis.

Comments

comments

DELEN