KATWIJK – Een klein team radiomakers was zaterdag van 10.00 – 16.00 uur om vanaf de Boulevard live verslag te doen van alle activiteiten van SAR Katwijk. Op www.rtvkatwijk.nl is de uitzending terug te luisteren via de knoppen ‘Radio’, ‘Uitzending gemist’ en ‘Zaterdag’.

Met Hans Pleij, Jan de Bruin en Jan Vos als de ‘razende reporters’ op locatie werd verslag gedaan van vele reddingsactiviteiten, werden bezoekers aan SAR Katwijk bevraagd en werd zeker ook het belang van het werk van de Katwijkse Reddingsbrigade benadrukt. Dat deed vanuit de RTV-partytent op de Boulevard ook Anneke Guijt van de KRB die na elk uur kort verslag deed voor de microfoon van de stand van zaken. De presentatoren in deze tent waren respectievelijk Gerard Bol, Karla Imthorn en Bart van der Pol en allen werden technisch bijgestaan door Aart Rietveld. Hij verzorgde ook tussen al zijn werkzaamheden door het tijdig opstarten van de schitterende muziek, zorgvuldig thematisch uitgezocht door Martin Ouwehand.

Meer live radioverslaggeving horen bij RTV Katwijk? Bij de Rijnsburgse feestweek van 6 t/m 11 augustus, het Katwijk Binse Najaarsfeest van 17 t/m 25 augustus (uitgezonderd vrijdag 24 augustus) en de Valkenburgse paardenmarkt in de week van 10 september zullen vrijwilligers van de omroep er weer zijn om vol enthousiasme en met een knipoog live verslag te doen.

Comments

comments

DELEN