UPDATE- De fietsster die maandagmiddag in Wassenaar gewond raakte bij een botsing met een auto op de Katwijkseweg in Wassenaar, is nog dezelfde avond aan haar verwondingen overleden. Het gaat om een 14-jarig meisje uit Voorburg. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

KATWIJK – Bij een aanrijding op de N441 in Wassenaar is maandagmiddag in ieder geval één persoon zwaargewond geraakt. Een automobilist raakte van de weg, schepte een fietsster en is vervolgens in het water terecht gekomen. Dat meldt nieuwssite Regio15.

De aanrijding gebeurde tussen de Kokshornlaan en de Van Bronckhorstlaan in Wassenaar. De weg is dicht.

Direct zijn meerdere brandweer-eenheden, politie, ambulances en de traumahelikopter opgeroepen. Onder andere de brandweer van Valkenburg en Katwijk zijn gealarmeerd geweest, maar konden al snel retour kazerne.

Het slachtoffer is met spoed, en onder politiebegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Comments

comments

DELEN