KATWIJK – Van 1 tot en met 15 augustus vindt de Boskalis Clean Up Tour plaats. Tijdens de Boskalis Clean Up Tour van Stichting de Noordzee wordt in twee weken tijd door honderden vrijwilligers de hele Noordzeekust schoongemaakt.

Maandag 13 augustus komt de Boskalis Clean Up Tour langs Katwijk. 150 Vrijwilligers zullen dan van Het Wantveld in Katwijk naar B.E.A.C.H. in Noordwijk lopen en onderweg al het zwerfafval dat ze tegenkomen opruimen. De etappe zal worden afgetrapt met welkomstwoorden van wethouder Rien Nagtegaal, Stichting De Noordzee en Good Fish Foundation.

Bij deze etappe van de Boskalis Clean Up Tour is de Good Fish Foundation betrokken. Deze organisatie staat onder andere bekend om de VISwijzer. Daarom staat deze etappe in het teken van schone oceanen en goede vis en lopen er ook een aantal chef-koks mee.

Comments

comments

DELEN