KATWIJK – VV Katwijk doet op haar website een moreel appèl op de supporters. De club staat door excessief gedrag van een groeiend aantal supporters slecht op het lijstje van de KNVB en sommige andere clubs. ‘Het is voor ons als club echt 5 voor 12’.

Het bestuur laat weten op geen enkele wijze fysiek of verbaal geweld te tolereren. Overtreders zullen hard aangepakt worden.

‘Met betrekking tot het door de politie, gemeente, provincie en KNVB gevoerde zero tolerance beleid als het gaat over alle vormen van vuurwerk, inclusief fakkels en rookpotten, is het 100% duidelijk dat er geen ruimte is hiervan af te wijken. De sancties die opgelegd worden door de KNVB bij overtredingen zijn zwaar; hoge boetes en, bij herhaling, wedstrijden zonder publiek.’

Krom krijgt eigen uitvak
Op de Krom zal een permanent uitvak gerealiseerd worden, met eigen faciliteiten, eigen ingang, voor de bezoekers. Samen met externe stewards en de eigen stewards van de bezoekende club zullen de supporters begeleid worden.

Comments

comments

DELEN