In Nederland zijn er momenteel zo’n 927.000 zzp’ers actief en dit aantal neemt nog altijd gestaag toe. Alleen al in de afgelopen 5 jaar zijn er in Nederland bijna 220.000 zzp’ers bijgekomen. Ook in de Leidse regio is deze groep groot, groeiende én van belang voor onze regionale economie. Speciaal voor deze ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel daarom samen met Economie071 op 18 september het zzp-event ‘Succesvol ondernemen’ in het gemeentehuis van Leiderdorp.

Programma
Op het programma staan diverse workshops als ‘Werken aan je pitch’ en ‘Geldzaken voor zzp-ers’. Verder kan men bij thematafels in gesprek met experts over ‘klanten vinden en binden’, samenwerken, netwerken en fraude/AVG. Erik Peekel verzorgt een megabrainstorm. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Netwerk vergroten
Ben je al enige tijd actief als zzp’er? Ben je toe aan groei of wil je collega’s ontmoeten waar je mogelijk mee kunt gaan samenwerken? Dan mag je dit event zeker niet missen. Het wordt een inspirerende bijeenkomst waarin je samen met andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

Aanmelden
Het zzp-event heeft een doorlopend programma van 18.30 uur tot 22.30 uur. Informatie over het programma staat op https://www.kvk.nl/evenementen/zzp-event-succesvol-ondernemen/461677/

Geïnteresseerden kunnen zich via deze website aanmelden. De toegang is gratis.

 

Comments

comments

DELEN