De supportersgroepen van de voetbalvereniging Katwijk en het clubbestuur hebben na een onderling gesprek weer vrede gesloten. Vorige week ontstond er reuring onder de supporters omdat zij zich aangesproken voelden door een open brief van het clubbestuur waarin zij een oproep deed aan de supporters om zich rond de wedstrijden netjes te gedragen. Ook was er veel weerstand tegen aangekondigde verplichte bus-combi’s en een vuurwerkverbod. Het sfeerteam besloot daarop om alle sfeeracties achterwege te laten en tijdens de wedstrijd Katwijk – Kozakkenboys hing er een spandoek met de leus: “KW-bestuur sloopt clubcultuur”.

“Na een goed gesprek tussen een afvaardiging van het bestuur, supportersvereniging, het sfeerteam en KWN 1939 staan alle neuzen op De Krom weer dezelfde kant op”, aldus de club op haar website. “Gezamenlijk en met vereende krachten gaan we achter ons vlaggenschip staan om te zorgen dat de punten op De Krom blijven dan wel dat deze daar mee naar toe kunnen worden genomen. Allen zijn er bewust van dat door samenwerking we sterker worden en dus dat de onderlinge communicatie beter kan. Concrete afspraken hierover zijn gemaakt”.

Comments

comments

DELEN