Uit onvrede over de manier waarop Katwijk aan Zee te kijk wordt gezet in het TV-programma “Typisch Katwijk” van de EO en BNN/VARA heeft iemand het zeedorp te koop gezet op Marktplaats.

De onbekende aanbieder schrijft: “Wegens herhaaldelijke imagoschade op nationale televisie, in het bijzonder bij Typisch Katwijk van de EO,  te koop aangeboden: Achtergebleven dorp voor de doe-het-zelver. Ingegrepen: meeuwenstront en een paar zelfingenomen inheemsen met een dwerperige voorliefde voor een uitstervend dorpscultuurtje. Die malle DJ en zijn zingende pinautomaat doen we er gratis bij. Op de kaart staat aangegeven om welk deel het gaat en waar de spade de grond in gezet moet worden. (Pas op dat u de transatlantische kabel niet raakt) Met het afsteken van de grond en het in zee duwen van het dorp kunnen wij (Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk aan den Rijn) eventueel assistentie verlenen, u roept maar. U krijgt geen bon en ruilen is niet mogelijk. Met de vrijgekomen ruimte zullen wij een zeejachthaven realiseren”.

Inmiddels is de advertentie al (woensdag om 19:30) door ruim 6500 mensen bekeken en is het hoogste (fake-)bod (woensdag om 19:30) 9.999.999,99 euro door “VVD Katwijk”.

De advertentie is te vinden op: www.marktplaats.nl

Comments

comments

DELEN