Zaterdag 22 september

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren op de 4e zaterdag in september. In 2018 wordt Burendag voor de 13de keer gehouden en valt dit jaar op zaterdag 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets doen voor elkaar en de buurt. Het is ook een dag om elkaar beter te leren kennen,  want de buurt wordt leuker, socialer en veiliger als buren elkaar kennen.

De straten Vesta, Neptunus, Jupiter , Saturnus en het gedeelte van de Rijnsoever weg die daaraan grenst zullen die dag een gezellige rommelmarkt houden.
Spulletjes die ze niet meer gebruiken of te veel zijn zullen bij hun huis verkocht gaan worden. Speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen en zoveel meer zal te koop zijn.
De bewoners van de Rijnsoeverweg zullen dat vanuit hun achtertuin doen, de rest onder hun carport of bij hun voortuintje.
De verkoop is tussen 11.00 en 14.00 uur en de huizen die meedoen zijn te herkennen aan de vlaggenlijnen die er hangen. Jong en oud is welkom om gezellig te komen neuzen tussen de vele spulletjes. Meer info bij Emilia Verdoes, yardsalerijnsoever@gmail.com

 

Comments

comments

DELEN