KATWIJK – Een beginnend bestuurder is dit weekend twee keer opgepakt met teveel alcohol op. Dat schrijft de politie.

Bij een controle bleek bleek de bestuurder teveel gedronken te hebben. De bestuurder werd meegenomen naar het politiebureau, om hem daar aan een tweede onderzoek op de ademanalyse te laten doen. Hier bleek de bestuurder 535 UG/L te blazen, ruim 5 keer te veel voor een beginnend bestuurder, dus het rijbewijs werd ingevorderd.

Nog een keer
Daarna is de bestuurder vrijgelaten. Even laten zagen agenten wederom hetzelfde voertuig rijden. Wederom werd het voertuig staande gehouden en de bestuurder bleek dezelfde persoon als eerder. Nu reed hij zonder rijbewijs, nog steeds onder invloed van alcohol (460 UG/L) en tijdens zijn rijverbod.

De bestuurder weer aangehouden en heengezonden met een dagvaarding, om te verschijnen voor de rechter.

De bestuurder kwam aan het einde van het verhaal toch wel tot de conclusie dat zijn actie niet zo handig was, aldus de politie.

Comments

comments

DELEN