Op dinsdag 16 oktober brengt het college van burgemeester en wethouders een wijkbezoek aan Katwijk aan den Rijn. Eenmaal per 2 jaar bezoekt het college elke wijk binnen de gemeente om ter plekke te ervaren en van wijkbewoners te horen hoe de leefbaarheid van de wijk zich ontwikkelt.

Het gezelschap gaat met de fiets, samen met de wijkraad, van 14.00 tot 16.00 uur langs een aantal plekken in de wijk. Onder andere staan ze stil bij de Stadhoudersdreef, het Waterloopje, de prinses Beatrixlaan, het Westerbaanpad, de Heerenschooltuin en de Turfmarkt.

Inloopbijeenkomst

Het bezoek wordt traditiegetrouw afgesloten met een bijeenkomst waar het college een open gesprek aangaat met wijkbewoners over onderwerpen die de bewoners na aan het hart liggen. Dit gesprek wordt gehouden op dinsdagavond 16 oktober van 19:30 tot 21:00 uur in de Roskam, Turfmarkt 2 in Katwijk. Wijkbewoners zijn hierbij van harte welkom.

Tijdens de inloopavond kan iedereen aanschuiven bij de tafel van de burgemeester of één van de wethouders, om met hen over allerlei onderwerpen in de leefomgeving te spreken.

Comments

comments

DELEN