Gemeente Katwijk, Katwijk Marketing en Welzijnskwartier slaan op 5 november opnieuw handen ineen.

Al sinds 2014 brengt Katwijk Marketing twee keer per jaar verenigingen, stichtingen en andere organisaties die in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg evenementen organiseren bij elkaar in het Evenementen Platform. In 2017 kwam daar, mede op initiatief van verschillende vertegenwoordigers van culturele organisaties, het samen met de gemeente en Welzijnskwartier verzorgde Kunst & Cultuur Platform bij. De twee aandachtsgebieden hebben raakvlakken en kunnen elkaar versterken. Daarom is er ook dit najaar weer gekozen voor een gecombineerde bijeenkomst. De bijeenkomst heeft als thema ‘Inspiratie’.

Een kijkje achter de schermen
Wethouder Jacco Knape zal de bijeenkomst openen. De sessie start vervolgens met een korte terugblik op de afgelopen periode door Katwijk Marketing. Daarnaast wordt een update gegeven met betrekking tot de Maatschappelijke Agenda, verzorgd door Gemeente Katwijk.

Directeur Harry de Bruin en Project manager Events Yasmin Le Conge-Coese van de TheaterHangaar en Hangaar2, verzorgen een uniek kijkje achter de schermen bij de organisatie. Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken om zo’n grote productie als Soldaat van Oranje – De Musical, de TheaterHangaar en evenementenlocatie Hangaar2 draaiende te houden?

Verbreed je kennis, leer van elkaar
De sessie wordt voortgezet met het ‘Rad van inspiratie’, een interactief programmaonderdeel waarin aanwezigen elkaar kunnen inspireren. Want: door met elkaar in gesprek te gaan kun je van elkaar leren. Nieuwe kennis en inzichten opdoen, dat is waar het bij het ‘Rad van inspiratie’ om gaat.

Na afloop is er zoals gebruikelijk ruimschoots gelegenheid om met elkaar na te praten.

Aanwezig zijn?
De gecombineerde bijeenkomst vindt plaats op maandag 5 november 2018, vanaf 19.30 uur in de tijdelijke TheaterTent op het strandplein in Katwijk. Iedereen die zich betrokken voelt bij het kunst-, cultuur- en/of evenementenaanbod in de gemeente is welkom om aan te sluiten. De bijeenkomst is gratis toegankelijk, aanmelden kan via Katwijk Marketing, telefoon 071 303 07 07 of info@katwijkmarketing.nl.

Comments

comments

DELEN