VALKENBURG – De nieuwe Valkenburgse wijk ’t Duyfrak nadert z’n voltooiing. Een groot deel van de koop- en huurwoningen is al gebouwd. In totaal staan er straks zo’n 760 woningen. Vlakbij de Oude Rijn biedt de gemeente momenteel drie bouwkavels aan het water aan. De kavels zijn rond de 500m2 groot en hebben een ligging aan het water.

Zelf bouwen
Momenteel biedt ‘t Duyfrak de laatste drie bouwkavels aan, waarop je zelf je droomhuis kunt bouwen. Het kwaliteitsteam van ’t Duyfrak begeleidt hierbij kosteloos de uitwerking van het bouwplan tot een ontwerp. Binnen de gegeven kaders kunt u dus gegarandeerd een kwalitatieve en passende woning in eigen stijl bouwen. De kavels die nu beschikbaar zijn liggen aan het water, dus een bootje aanleggen behoort ook tot de mogelijkheden. Met de Oude Rijn om de hoek is een mooie vaarroute natuurlijk zo gevonden. U kunt zich nog tot 26 november a.s. (13.00 uur) voor een kavel inschrijven. Meer informatie en de verkoopbrochure vindt u op www.tduyfrak.nl of bij De Leeuw Makelaardij in Rijnsburg (Rijnsburgerweg 100).

Een wijk met karakter
Aan de woningen die al zijn gebouwd is goed te zien wat de sfeer is in ’t Duyfrak: dorps, gemoedelijk, en in contact met water en natuur. Geen enkele straat ziet er hetzelfde uit, want de verschillende woningtypen staan door elkaar heen. Ook de dwarssingels, bruggetjes en beklinkerde straten geven ’t Duyfrak karakter. Daarnaast is de wijk kindvriendelijk. Zo zijn er veel speel- en sportmogelijkheden, zoals in waterspeeltuin de Dorpsweide waar kan worden gespeeld, gewandeld en gepicknickt. Op de grens van de wijk en de Dorpsweide ligt een brede school met twee soorten basisonderwijs en kinderopvang.

Comments

comments

DELEN