Foto: Peter de Graaff, defotograaff.nl

Tennisvereniging L.T.C. Zee en Duin is druk bezig met vernieuwing en verduurzaming. Zo heeft begin dit jaar het clubhuis een opfrisbeurt gehad, is zeer recent, in een Bijzondere  Ledenvergadering, besloten dat er in 2019 geïnvesteerd wordt in LED-verlichting op de tennisbanen, is er een energiescan gedaan en is er de wens om het huidige tennismuurtje om te toveren tot mini-tennisbaan!

Jeugd in beweging
Met de aanleg van een mini-tennisbaan wordt een veilige leer-, sport en spelomgeving gecreëerd voor de jeugd. Hiermee wil de vereniging het jeugdtennis weer op de kaart zetten. “Een mini-tennisbaan is drempelverlagend voor kinderen; zien tennissen doet tennissen! De jeugd is steeds minder in beweging en ook wij als vereniging willen de kinderen stimuleren om veel buiten te zijn en natuurlijk te tennissen. De mini-tennisbaan biedt hiervoor uitkomst,” aldus Ans van Rijn, voorzitter van L.T.C. Zee en Duin.

Wensenfonds
Om de mini-tennisbaan te realiseren heeft de jeugdcommissie van L.T.C. Zee en Duin voor de aanleg een inzending gedaan bij het Rabobank Wensenfonds. Een fonds dat vanuit de Rabobank financiële steun biedt aan verenigingen om hen zo een handje te helpen bij de realisatie van projecten. De aanleg van de mini-tennisbaan komt ook in aanmerking voor deze bijdrage en is daarmee genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. Help L.T.C. Zee en Duin en stem, met je door de Rabobank toegestuurde stempas, voor de aanleg van de mini-tennisbaan. Stemmen kan van 9 t/m 25 november via www.dichterbijleidenkatwijk.nl.

 

Comments

comments

DELEN