KATWIJK – De politie is een klopjacht gestart op een automobilist die is doorgereden na een ongeval zaterdag. Het slachtoffer, een fietser, wordt ’s middags aangereden door een afslaande automobilist.

Het slachtoffer probeert te remmen, maar kan een aanrijding niet voorkomen. ‘Hij komt ten val en raakt met verschillende lichaamsdelen het asfalt. Helaas valt hij ook op de elleboog die eerder dit jaar geopereerd is. De telefoon die in zijn zak zat is onbruikbaar geworden. Meerdere omstanders schieten gelukkig het slachtoffer te hulp die even daarna lopend met zijn fiets in zijn hand zijn weg kan vervolgen.’ aldus de politie.

De politie heeft een getuige gesproken en is een onderzoek gestart naar de veroorzaker van het ongeval. Doorrijden na een ongeval is namelijk een misdrijf.

Comments

comments

DELEN