Het CDA heeft woensdag 23 januari via een brief van de gemeente te horen gekregen dat er meer tijd nodig is om de schriftelijke vragen van raadslid Jonathan de Mooij over de geluids- en verkeersoverlast in de Brouwerstraat in Rijnsburg te beantwoorden. Begin november diende hij de schriftelijke vragen in.

Gezien de hoeveelheid vragen en de complexiteit van het dossier heeft het college extra tijd nodig en belooft vóór 1 april met antwoorden te komen. Jonathan de Mooij: “We hebben flink wat onderzoek verricht en bewust gekozen om het college te vragen alle opties helder in kaart te brengen. Daarna kan hopelijk de meest effectieve oplossing worden gekozen.” Het nadeel is dus dat de beantwoording een tijdje op zich laat wachten.

Het CDA stelde onder andere vragen naar het eerder aangekondigde rapport over het vrachtwagenverbod, het aanpakken van de Oegstgeesterweg en of er al zicht is op de Pioniersbaan. Ondertussen blijft het CDA er bovenop zitten en gaat graag het gesprek met omwonenden aan. Ook de Wijkraad Rijnsburg is betrokken. Zij hebben op 17 januari een brief naar het college gestuurd waarin ze aangeven het te betreuren dat er op dit moment geen beweging in het dossier lijkt te zitten. Ook zouden zij graag bijgepraat worden en betrokken worden bij de (uitvoerings)plannen. Het CDA en de wijkraad houden elkaar al langere tijd op de hoogte over dit dossier. Het CDA hoopt snel met een update te komen. Ondertussen vragen en/of suggesties? Mail ze naar fractie@cdakatwijk.nl

Comments

comments

DELEN