Vrijdag 18 januari jl. is onder grote belangstelling van familie, vrienden en cursisten in het museum Oud Rijnsburg de schilderijen expositie van kunstenares Edith Heule geopend.

Edith won op twaalfjarige leeftijd al haar eerste prijs tijdens. Tekenen en schilderen was haar lust en haar leven. Toch duurde het nog een flink aantal jaren voordat ze haar hobby echt actief aan de slag ging. Het liefst schildert Edith met acryl. ‘Dieren hebben momenteel mijn grootste interesse’, laat ze weten. Haar liefde voor schilderen geeft ze ook door aan anderen door cursussen te geven. Tekenen en schilderen is haar passie en zal ze altijd blijven doen. Een aantal van haar mooiste werken is sinds kort te bezichtigen in het museum.

Het museum Oud Rijnsburg gelegen aan de Oude Vlietweg 6 is geopend iedere zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Comments

comments

DELEN