FOTOFoto: Marc Wonnink

NOORDWIJK – Op het industriegebied Keyserswey tussen Katwijk en Noordwijk is maandagmiddag rond 14:45 uur brand ontstaan in het pand van Brouwers Tours. Er komen dikke rookwolken uit het pand waarin o.a. touringcars en taxi’s geparkeerd worden.

Het vuur dat door de brandweer wordt geclassificeerd als “Grote Brand” wordt bestreden door brandweerkorpsen uit de hele regio. Naar een flink aantal tankautospuiten zijn er ook meerdere ladderwagens opgeroepen om het voor van bovenaf te blussen.

Volgens de Veiligheidsregio Holland Midden heeft één medewerker van Brouwers Tours rook ingeademd, hij is door ambulancepersoneel gecontroleerd.

De rook trekt over de N206 richting Voorhout. De brandweer adviseert om, als u last heeft van de rook, ramen en deuren te sluiten.

Comments

comments

DELEN