Tijdens de traditionele Nieuwjaarsreceptie op 3 januari jl. blikte voorzitter Henk Sierat terug op een succesvol 2018 met schitterende concerten. Daarnaast werden alle vrijwilligers bedankt met een leuke attentie. Ook de muzikanten van Blaaskapel We Bend’r! werden in het zonnetje gezet en gefeliciteerd met het eerste lustrum.

Aansluitend werd Jannie Plokker in het zonnetje gezet vanwege haar 40-jarig jubileum. Jannie is een trouwe muzikant en vrijwilligster, waar de vereniging altijd een beroep op kan doen. Zij ontving hiervoor de gouden bondsspeld met oorkonde.

Tenslotte werden, door middel van een presentatie, de toekomstplannen voor de komende jaren en de daarbij behorende concerten, gepresenteerd. Wilt u op de hoogte blijven van deze unieke concerten? Hou de website www.uni-katwijk.nl dan nauwlettend in de gaten.

Comments

comments

DELEN