De komende twee jaar gaat de gemeente de Biltlaan opnieuw inrichten. Het asfalt zal worden vervangen, de Kon. Julianabrug wordt vernieuwd, we onderzoeken de mogelijkheden voor de aanleg van fietspaden langs de Biltlaan-Noord en er wordt een aantal R-net maatregelen ingepast (R-net bushaltes en aanpassing van de rotonde Rijnsoever). De totale Biltlaan gaan we hiermee duurzaam en toekomstbestendig inrichten met ruimte voor alle weggebruikers. Al deze werkzaamheden willen we afronden voordat in december 2020 de nieuwe dienstregeling van R-net op dit traject van start gaat.

In oktober en december zijn de plannen voor de nieuwe inrichting van de Biltlaan met de omgeving besproken. Op 8 januari heeft het college van B&W de uitgangspunten voor de nieuwe inrichting vastgesteld. Naar verwachting behandelt de gemeenteraad de plannen vanaf eind januari. Voor de omgeving wordt een inloopbijeenkomst georganiseerd voorafgaand aan de raadsbehandeling, waarbij eventuele aanvullende vragen vanuit omwonenden beantwoord kunnen worden.
Deze avond wordt gehouden op:
Datum:  dinsdag 15 januari 2019
Tijd:      17.00 – 19.00 uur
Locatie: Tripodia,  Hoornesplein 155, 2221 BE Katwijk aan Zee

Comments

comments

DELEN