KATWIJK – Na het grote succes van vorig jaar komt Classic Rock weer terug! Op zaterdag 6 april vindt het tweede Classic Rock Benefietconcert plaats in de concertzaal van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51.

Vanaf 20:00 uur gaan de Katwijkse rockbands Ludwig en Refill en de speciaal voor deze gelegenheid opgerichte Classic Rock Band samen met gastmuzikanten een doorlopende live rockshow brengen met classic covers van Top 40 tot Top 2000.

De voorverkoop start op zaterdag 2 februari om 12:00 uur bij Shell De Jong aan de Koningin Julianalaan 1. Tickets kosten 12,50 in de voorverkoop (max. 6 per persoon) en indien nog beschikbaar 15 euro aan de deur. De opbrengst van het benefiet gaat volledig naar de Hersenstichting. De toegang is alleen voor 18 jaar en ouder.

Meer informatie over het benefiet en de bands is te vinden op de Facebookpagina: Classic Rock Katwijk.

Comments

comments

DELEN