Speel jij nog geen tafeltennis, maar zou je het wel graag willen leren? Begin februari start er bij Tafeltennis Vereniging Rijnsoever weer een leuke kennismakingscursus voor jeugd én voor volwassenen.

Onder begeleiding van enthousiaste, gediplomeerde trainers ga je tijdens de cursus aan de slag met de basistechnieken en leer je over spelregels die van toepassing zijn in het spel. De cursus bestaat uit 6 trainingen die worden gegeven in de tafeltenniszaal op sportpark de Krom.

De kennismakingscursus voor jeugd is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Deze cursus start op zaterdag 9 februari en duurt van 09:00 tot 10:00 uur. De cursus voor volwassenen vanaf 16 jaar start op woensdag 6 februari en vindt plaats van 20:00 tot 21:00 uur. Deelname is €20,- per persoon.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan deze kennismakingscursus tafeltennis?
Aanmelden kan door naam en leeftijd te mailen naar eline@ttvrijnsoever.nl. Ook kun je hier terecht voor meer informatie.

 

Comments

comments

DELEN