KATWIJK – De politie van Katwijk waarschuwt voor opdringerige klusjesmannen. Zaterdagochtend meldde een bewoner van de Overrijn dat een persoon zich aan zijn voordeur meldde en reparatie en schoonmaakwerkzaamheden voor het dak aanbood. De bewoner omschreef een opdringerige toon waarmee het aanbod gedaan werd.

Dergelijke praktijken zijn bekend bij politie. Vaak wordt in een vreemde taal een aanbod gedaan en blijkt er achteraf meer werk geleverd te worden dan de opdrachtgever vooraf dacht afgesproken te hebben.

De politie heeft een aantal tips. Zorg er voor dat u dit niet overkomt door:
– duidelijke afspraken te maken over de te verrichten werkzaamheden;
– vooraf een prijs te bespreken met de klusjesman;
– vraag bij uw vertrouwde aannemer/bouwmarkt om een adviesprijs of de noodzaak waarmee deze klus opgepakt moet worden.

Comments

comments

DELEN