KATWIJK – ‘Een einde van een zoektocht,’ dat zei voorzitter van RTV Katwijk, Willem Meijvogel, tijdens het eerste hoogtepunt van de bouw van de studio van RTV Katwijk.

Wethouder Jacco Knape kon zich indenken dat onzekerheid niet prettig is. Ook hij was blij dat er nu een eigen ruimte komt voor RTV Katwijk met de mogelijkheid samen te werken met Uitgeverij Verhagen en wellicht Omroep BO.

Open Dagen
RTV wil door middel van Open Dagen aandacht trekken van belangstellenden en vooral jongeren, die iets met media willen doen. Plannen zijn er, maar nu gaat de aandacht de komende maanden uit naar de verbouwing en verhuizing. Men verwacht eind februari de bouw af te ronden, waarna met inrichten kan worden begonnen.

Op de nieuwe plek op het Katwijkse bedrijventerrein wil RTV ook de samenwerking verder uitbouwen op bestuurlijk niveau en op de werkvloer met Bollenstreek Omroep (BO). Uiteindelijk doel daarvan is een ‘Lokaal Toereikend Media-Aanbod’ in 2020.

Comments

comments

DELEN