FOTOFoto ter illustratie

WASSENAAR – Het Wassenaarse gemeentebestuur heeft noodmaatregelen ingesteld om Katwijks sluipverkeer te ontmoedigen in Wassenaar.

Door de werkzaamheden aan de Storm van ’s-Gravesandeweg hebben geleid tot veel verkeersstremmingen in een groot deel van Wassenaar. Maatregelen die al genomen waren, blijken niet toereikend. Zeker gezien het sluipverkeer van de A44, dat dus Katwijk en Wassenaar gebruikt.

Daarom worden de volgende maatregelen genomen. Er komt de komende drie weken tijdelijk een grote verlichte tekstkar op de N206 bij Katwijk. Hier staat op: ‘Ernstige verkeershinder doorgaand verkeer Wassenaar, Den Haag via N206/ A44’. Tegelijkertijd komt er 25 meter voor de kruising (ook op de N206) een definitief bord met dezelfde mededeling, dat blijft staan tot het einde van de werkzaamheden.

Als het verkeer vastloopt op de Katwijkseweg richting de Van Zuylen van Nijeveltstraat, dan wordt het verkeer via de Kokshoornlaan verdeeld over Wassenaar met behulp van Verkeersregelaars.

Als het nodig is, wordt verkeer vanuit Katwijk tijdelijk tegengehouden door verkeersregelaars, totdat het verkeer in Wassenaar weer extra deelnemers aan kan

Comments

comments

DELEN