Voeding
Koolhydraat wijs eten ? Wat staat er op de verpakking ? Ontwikkel zelf je gezonde weekmenu. Lekker, gezond en duurzaam eten ? Bent u het nieuwe jaar ook begonnen met goede voornemens over gezond eten ? Dan moet je beslist een workshop volgen bij K&O Katwijk !

Fotografie
Er starten weer nieuwe cursussen Fotografie, zowel voor beginners als gevorderden. Om het beste uit een camera te halen is het noodzakelijk te weten hoe zo’n camera werkt en welke mogelijkheden er zijn om een foto interessanter te maken. Wilt u beter fotograferen? Haalt u niet optimaal uit uw fototoestel wat erin zit ? Dan is het de moeite waard om een fotocursus bij K&O te volgen.

Creatief
Ook op creatief gebied heeft K&O  weer van alles te bieden.  Workshop Vilten : Vilten is een oeroude vorm van textiel maken. Je kunt zelf de vorm van je mal bepalen, bijvoorbeeld voor een telefoonhoes, tablethoes, etui etc

Papier Maché : In deze cursus leer je hoe je voor het maken van een dier een ‘droog geraamte’ van karton, plakband, krantenpapier en aluminiumfolie kunt maken.

Materie schilderen : Je leert hoe je op een goed schildersdoek een stevige “huid van materie” kunt aanbrengen. De docent neemt materialen mee en nadat de huid klaar is gaat men schilderen.

Speksteen bewerken : Speksteen bewerken is leuk. Of je van je ruwe steen nou een herkenbaar beeld maakt of een fantasie-vorm, de bezigheid van het vormen dmv vijlen is leuk en ontspannen.

Sieraden maken : Maak een leuke veterketting ! . Tijdens deze cursus leert u kettelen met kralen en veterverbindingen maken.

Glasmozaïek : In deze workshop maakt men een decoratief werkstuk. Men kan kiezen uit diverse voorbeelden : dolfijn, zon, uil, schaal of lantaarn.

Kijk voor de data, tijden, prijzen en direct inschrijven op de vernieuwde site : www.kenokatwijk.nl  Of kom langs bij het kantoor aan de Sluisweg 16 (geopend ma. t/m vr. van 9.00 – 12.00 uur) Hier kunt u ook terecht voor info en inschrijven.

Comments

comments

DELEN