KATWIJK – Op donderdag 14 februari is er vanaf 20.30 tot 21.15 uur in het gemeentehuis een informatieve sessie over Inrichtingsplan Valkenburgse Meer. In 2016 is een projectplan vastgesteld voor het Valkenburgse Meer. De uitvoering is vertraagd door ontwikkelingen rond Project Locatie Valkenburg (PLV). Het college heeft nu het inrichtingsontwerp vastgesteld voor de oostelijke oevers. Door dit ontwerp nog dit jaar te realiseren ontvangt de gemeente subsidie (geraamd op € 830.000) en zijn er geen onomkeerbare gevolgen voor PLV. Voor deze realisatie in 2019 wordt de raad gevraagd het al voor 2020 gereserveerde investeringskrediet van € 279.000 een jaar naar voren te halen.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het door het college voorgestelde beleid en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Comments

comments

DELEN