KATWIJK – Woensdagavond hebben VV Katwijk en hoofdtrainer Jan Zoutman overeenstemming bereikt om het in juni aflopende contract met een jaar te verlengen. Zoutman nam op 1 november het stokje over van technisch directeur Cees Bruinink, die als ad-interim hoofdtrainer van VV Katwijk vier wedstrijden de leiding had, na het vertrek van Jack van den Berg begin oktober.

De 49-jarige Zoutman had een zeer fraaie start bij VV Katwijk en bleef tot en met de winterstop zes wedstrijden ongeslagen. Met een enorme waslijst aan blessures was de start van 2019 wat ongelukkig, maar zagen de supporters afgelopen zaterdag tegen SV Spakenburg weer een bij vlagen ouderwets VV Katwijk.

De ervaren Zoutman werkt al jaren in de top van het Nederlands amateurvoetbal en betaalde voetbal. Tevens is hij docent bij de KNVB en specialist in de fysiologische trainingsleer.

VV Katwijk is verheugd met de verlenging van Jan Zoutman en wenst hem heel veel plezier en succes verder toe bij de club om samen verder te bouwen aan een fraaie toekomst.

Comments

comments

DELEN