KATWIJK – Op donderdag 7 maart is vanaf 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over het nieuw op te stellen groenbeleidsplan.

Het huidige groenbeleidsplan moet dit jaar herzien worden. De gemeenteraad wil graag voorafgaand aan het nieuwe beleid de inbreng voor het nieuwe beleid verzamelen. In deze sessie kunnen raadsleden vragen stellen aan organisaties die betrokken zijn bij het groenbeleidsplan.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het groenbeleid en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Comments

comments

DELEN