Op vrijdag 22 februari komt minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD) naar Katwijk. Hij zal hier in gesprek gaan over de Brexit, zoals de gevolgen voor lokale ondernemers. Het evenement wordt georganiseerd door de Katwijkse VVD en zal plaatsvinden in strandpaviljoen Zand, van 18.30 uur tot 20.30 uur.

De Brexit komt snel dichterbij. Premier May stuurt er op aan om op 29 maart definitief de EU te verlaten. Maar wat gebeurt er die dag? Wat zijn de gevolgen voor Nederland en de vele ondernemingen voor wie de handel met Groot-Brittannië van groot belang is? En wat gaan onze hardwerkende inwoners hiervan merken?

Naast het beantwoorden van zoveel mogelijk vragen, is er deze avond een paneldiscussie met vertegenwoordigers van diverse lokale ondernemingen, met daarbij de hamvraag: hoe kunnen ondernemers zich zo goed mogelijk voorbereiden op de Brexit?

Wil je aanwezig zijn op deze boeiende avond? Je kunt je t/m woensdag 20 februari aanmelden via info@vvdkatwijk.nl. Let op: in verband met de verwachte drukte is aanmelding verplicht en onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Comments

comments

DELEN