Sloeproeien is een stoere duursport waarbij in teamverband gewerkt wordt aan de techniek, conditie en spierkracht. Vrijdag 29 maart om 19.30 uur start een club enthousiaste cursisten met hun eerste roeitraining. Er zijn nog enkele plekken vrij.
Durf jij ook je krachten te meten met de elementen van de natuur en ben je niet bang om op de blaren te zitten? Meld je dan snel aan.

Bij Roeivereniging Ferox wordt zowel op wedstrijdniveau als recreatief geroeid. De wedstrijdroeiers worden tijdens de training klaargestoomd voor diverse wedstrijden in Nederland, waaronder de Kaagrace in Warmond, de Grachtenrace in Amsterdam en de beroemde HT, een 34 kilometer lange roeirace van Harlingen naar Terschelling. Tijdens de training van de recreanten speelt vooral het sportief bezig zijn en de gezelligheid een grote rol.

Vanaf de ligplaats van de sloepen in Katwijk (Roversbrugpad 6 in Katwijk) wordt er geroeid op het kanaal richting Valkenburg of Oegstgeest. Voor wie de slag te pakken heeft, staat al snel een tocht door de mooie natuur van de Kagerplassen of een rondje door de Leidse Grachten op het programma.

Stap ook in bij RV Ferox
Vrijdag 29 maart om 19.30 uur start een club enthousiaste cursisten met hun eerste roeitraining. In 10 weken leren ze de roeitermen en roeitechniek en bouwen ze genoeg spierkracht en conditie op voor de Kaagrace op 15 juni. Voorafgaand aan de training leren zij de theorie tijdens de introductie les op woensdag 27 maart. Wil jij deze stoere sport ook uitproberen? Meld je dan snel aan voor de cursus. De kosten zijn € 45,-. Kijk op www.rvferox.nl of bel tel.06 20139051 voor meer informatie.

 

Comments

comments

DELEN