Bij KLTV kan je ook terecht voor minder bekende vormen van tennis. Maar daarom niet minder leuk, integendeel! G-tennis is voor iedereen met een verstandelijke beperking die het leuk vindt om een balletje te slaan (vanaf 10 jaar). Bij G-tennis staat plezier en enthousiasme voorop; het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de G-tennissers.
Inmiddels zijn er al 17 G-tennissers iedere zaterdag ochtend actief, maar omdat er altijd ruimte is voor meer gezellige deelnemers, organiseert KLTV, samen met van Maanen Bakkers en Rabobank, op zaterdag ochtend 30 maart 2019 een G-tennis Buddy toernooi van 9.00 uur tot 12.30. Mocht je zelf, of als familie of vrienden hier geïnteresseerd in zijn, kom dan vooral gezellig kijken! Gedurende het toernooi zijn uiteraard de trainer en begeleiders aanwezig om nog meer informatie te geven over de mogelijkheden Het toernooi wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch met de G-tennissers, trainers en begeleiders.

 

Meer info: https://www.kltv.nl/index.php?page=583&sid=2

Comments

comments

DELEN