KATWIJK – Vanaf donderdag kunnen inwoners een melding openbare ruimte doen via www.fixi.nl of via www.katwijk.nl. Op de gemeentelijke website worden bezoekers automatisch doorgelinkt naar de website van Fixi.

Fixi vervangt het verouderde huidige meldsysteem van de gemeente (PREVENT). Een voordeel van meldsysteem Fixi is dat de melding direct bij de juiste afdeling in de organisatie terecht komt en zo sneller kan worden opgepakt. Inwoners kunnen daarnaast ook als melder tussentijds reacties plaatsen wanneer er vragen zijn over de ingezonden melding.

Hoe werkt het?
Inwoners kunnen overal en altijd nu eenvoudig meldingen openbare ruimte doorgeven aan de gemeente. De gebruiker geeft aan om wat voor melding het gaat, klikt de locatie aan, neemt eventueel een foto, vult gegevens in en verstuurt de melding.

Fixi wordt door meerdere gemeentes in de Duin en Bollenstreek gebruikt.

Comments

comments

DELEN