Foto: Geslaagde speeddates bij Welzijnskwartier

In de nationale Week van Zorg en welzijn 2019 organiseerde Welzijnskwartier op 12 en 14 maart jl. speeddates waar bij op laagdrempelige wijze kennis kon worden gemaakt met het werken in de welzijnssector.

“Mijn man is overleden en omdat ik graag actief blijf en onder de mensen wil zijn, wil ik kijken of het wat voor mij is om vrijwilligerswerk te doen. Nog nooit van mijn leven aan een speeddate meegedaan, dus hier ben ik!” aldus een al wat  oudere bezoekster die de speeddate in het Dorpshuis in Rijnburg bezocht.

“Ik studeer nog, maar zoek al wel sociaal werk wat daarbij aansluit. Zo’n speeddate vind ik een leuke manier om in contact te komen met een welzijnsorganisatie. Het is nog gezellig ook om zo op de vroege ochtend, met een kopje koffie en wat lekkers erbij ongedwongen met elkaar te praten over mogelijkheden voor betaald werk.” lacht een jonge bezoeker  die speeddate in de Zwanenburg in Katwijk bezocht.
Voor meer informatie over werken en leren bij Welzijnskwartier kan contact op worden genomen met HR-adviseur  Babs van Camp. Zij is te bereiken via 071-4033323

Foto onderschrift: Ongedwongen praten over mogelijkheden voor (vrijwilligers)werk bij Welzijnskwartier

 

 

Comments

comments

DELEN