FOTORTV Katwijk

KATWIJK – Bij een vechtpartij tussen supporters van Quick Boys en VV Katwijk is zaterdag iemand persoon gewond geraakt. Hij door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Bus
Quick Boys-supporters kwamen terug uit Eemdijk, waar de ploeg zelf speelde. De bus waar de fans inzaten ging langs Sportpark De Krom. Supporters hebben vervolgens met elkaar gebeld, waarna volgens Omroep West de vechtpartij ontstond.

De politie heeft nog niemand aangehouden. De bus is een stukje verderop gecontroleerd. De ongeregeldheden hadden dus niks te maken met de Bollenstreekderby tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys. De thuisploeg won met 2-1 van de Uien.

Vorige week ook rellen
Vorige week waren Katwijk-supporters ook al bij rellen betrokken. Toen wilden de supporters een café in Spakenburg bezoeken. Omdat ze daar niet welkom waren zorgde dit voor een gespannen situatie. Daarbij werd volgens een medewerker van het café ook met een dranghek gesmeten.

Comments

comments

DELEN