KATWIJK – Op donderdag 21 maart is vanaf 19.30 uur tot 20.15 uur in de raadzaal van het gemeentehuis een informatieve sessie over ‘Ontwikkelingen bij het Veiligheidshuis’.

Het college geeft een toelichting op de werking van het Veiligheidshuis en de veranderende positie van het Veiligheidshuis. Het college informeert de raad over ontwikkelingen in het veranderende veld van Veilig Thuis, Meldpunt zorg- en overlast, verwarde personen en de lokale maatschappelijke zorg; en de betekenis van deze ontwikkelingen voor de positie van het Veiligheidshuis.

Meepraten
De gemeenteraad wil graag weten hoe de Katwijkse samenleving denkt over het Veiligheidshuis en nodigt daarom inwoners en betrokkenen uit om hierover mee te praten. Zij kunnen tijdens de hele vergadering meepraten en hun kennis delen of hun opvattingen kenbaar maken. De raadsleden stellen vragen en geven nog geen standpunt.

Aanmelden
Aanmelden om gebruik te maken van het spreekrecht is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat de vergadering dan beter kan worden voorbereid. Aanmelden kan ook aan het begin van de sessie. Vooraf aanmelden kan via een mail naar griffie@katwijk.nl of telefonisch 071-406 53 02. Belangstellenden zijn ook welkom om te komen luisteren; daarvoor is aanmelding niet nodig.

Comments

comments

DELEN