KATWIJK – IJsclub Voorwaarts Katwijk is in april opnieuw startlocatie voor de NTFU-cursus Start2Bike, dit keer voor beginnende wielrenners én mountainbikers.

Ben je pas begonnen met wielrennen of mountainbiken? Het is hartstikke leuk, maar in het begin best lastig. Je wilt snelheid maken en tegelijkertijd moet je opletten om niet uit de bocht te vliegen. In een groep rijden maakt je onzeker. Trainen helpt, maar vaak zijn de trainingsgroepen te snel of oefenen ze weinig techniek. Dat maakt het lastig om op een leuke en laagdrempelige manier te beginnen.

Via Start2Bike kun je bij de Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk in de maand april de eerste vier trainingen volgen. Met een ervaren trainer en andere startende fietsers ga je op weg en leer je stap voor stap alle basistechnieken te gebruiken. Hierdoor krijg je een veiliger en zeker gevoel wanneer je op je fiets zit. De trainingen zijn op 30 maart, 6, 13 en 20 april 2019.

Heb je er zin in? Ga naar www.start2bike.nl en schrijf je in voor de locatie Katwijk.

Comments

comments

DELEN