KATWIJK – Het politiebureau in Noordwijk gaat dicht. Dat is het gevolg van een reorganisatie bij de politie. Dat meldt burgemeester Carla Breuer van Teylingen in een memo aan de gemeenteraad, schrijft mediapartner Bollenstreek Omroep.

De drie huidige politieteams worden teruggebracht naar twee: Bollenstreek Oost omvat Hillegom, Lisse en Teylingen en krijgt als standplaats Lisse. Bollenstreek West, met Noordwijk en Katwijk, wordt gevestigd in Katwijk. Noordwijk krijgt een politiepost voor aangiftes. Locatie en openingstijden daarvan zijn nog niet bekend.

De daadwerkelijke overgang van drie naar twee teams is vooral afhankelijk van de personele reorganisatie. Eind 2019 of begin 2020 moet die zijn afgerond. Ook moeten de politiebureaus van Lisse en Katwijk worden verbouwd.

Comments

comments

DELEN