KATWIJK – Op 4 en 11 april zijn er voorrondes van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek. Dit jaar heeft de Voorronde twéé bijeenkomsten. Zo krijgt iedere aanmelder de kans zijn duurzame werk of duurzame plan aan de jury te presenteren. De ene Voorronde vindt plaats in Hillegom, de andere in Warmond.

Tijdens de Voorronde willen de leden van de jury zoveel mogelijk weten over het werk of de plannen van de deelnemers. Iedere deelnemer krijgt tijd om te presenteren, en iedere deelnemer wordt aansluitend ondervraagd.

Bij iedere Voorronde kiest de jury twee bedrijven uit als Finalist. Dat zijn de bedrijven die zij op de avond het meest kansrijk vinden voor het winnen van de Duurzaamheidsprijs. Uiteindelijk zijn er dus vier Finalisten die op 10 oktober kans maken op de prijs.

Comments

comments

DELEN